WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions worden bij de Camée geplaatst met de one by one techniek. Dat houdt in dat op elke eigen wimper een wimperextension aangebracht wordt. 

Met deze techniek heb je een paar weken plezier van mooie volle wimpers. Het mooiste is om de wimperextensions iedere 2-3 weken bij te laten vullen. 

WENKBRAUWEN

Met de wenkbrauw behandeling wordt ervoor gezorgd dat je wenkbrauwen zo strak en zo vol mogelijk gemaakt worden. Je wenkbrauwen worden in model geharst en eventueel voor de volheid geverfd. Zo heb je het mooiste resultaat. En zijn je wenkbrauwen echt on fleek

HARSEN

Een gladde huid is altijd fijn. Harsen is voor alle delen van het lichaam mogelijk. Er wordt snel en hygiënisch gewerkt.

Tijdens het harsen is de kamer op een fijne temperatuur zodat je zo comfortabel mogelijk ligt. Na het harsen heb je een paar weken een glad resultaat.

VISAGIE

Bij een bruiloft, een feest of een fotoshoot is een mooie make-up echt onmisbaar. Een stralende make-up maakt je look compleet. Dit kan op locatie gedaan worden, maar ook in de salon.

Met overleg creëren we samen de ideale make-up look die bij de gelegenheid past. 

GEZICHT

Tijdens de gezichtsbehandelingen worden je huid en wenkbrauwen goed verzorgd. Je kunt kiezen tussen drie verschillende gezichtsbehandelingen. Er wordt goed naar je huidtype gekeken en geluisterd naar je wensen, zodat de gezichtsbehandelingen het gewenste resultaat voor je huid zullen bereiken.Nieuw: Lash Lifting!

 

Wimpers liften is een behandeling om de eigen wimpers te krullen zonder het gebruik van mascara, wimperextensions of een wimperkruller. 

 

Lash lifting is geschikt voor iedereen.

Door de wimpers te liften lijken je wimpers langer waardoor je een mooie sprekende blik krijgt. Het resultaat blijft wel 6-8 weken zichtbaar.

 

Deze lash lifting techniek is absoluut niet schadelijk voor je wimpers omdat er gebruik gemaakt wordt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. 

 

Wil je ook verleidelijke wimpers? Kom dan deze nieuwe trend zo snel mogelijk uit proberen bij de Camée.

 

Ik kijk uit naar je komst!